Trimzwemmen is voor volwassen zwemmers die willen werken aan hun fitheid. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er in groepsverband gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Onder begeleiding van een intern opgeleide trainer wordt er gezwommen in banen van 25 meter waarbij alle zwemslagen aan bod komen. Ook wordt soms gebruik gemaakt van plankjes, flippers, ballen en handpaddels.

Trimzwemmen is wat intensiever dan het normale ‘banen zwemmen’.

Naast lopen en fietsen is zwemmen dé ideale mogelijkheid om jouw conditie op peil te brengen, te houden of te verbeteren. Een belangrijk voordeel van zwemmen is dat het lichaamsgewicht in het water niet belastend is. De belasting op gewrichten, spieren en gewrichten is daardoor minder, waardoor de kans op blessures gering is.

Na de training kom je fit thuis met het gevoel dat je een inspanning hebt geleverd!

Kennismaking

Interesse in trimzwemmen? Dan ben je van harte welkom om 1 tot 3 keer gratis mee te trainen en te ervaren of het bij je past. *

Via info@woelwaters.nl kun je je aanmelden.

Geldt niet in combinatie met acties. Wie deelgenomen heeft aan de AH Sportactie of aan Sportwijzer, kan geen gebruik meer maken van gratis trainingen.