HR Keuken Totaal Minipolotoernooi

Minipolotoernooi Woelwaters Harderwijk
Foto: Leo de Haas

Op vrijdag 15 juni a.s. wordt er in De Sypel een minipolotoernooi gehouden!

Door de flinke aanwas van jonge leden de afgelopen jaren, ontstond bij De Woelwaters het idee om weer een eigen minipolotoernooi te organiseren. 

Aan een van onze sponsoren, Rob Bruijn van HR Keuken Totaal, hebben wij gevraagd of hij zijn bedrijfsnaam aan dit toernooi wilde verbinden. Zijn antwoord was een duidelijk ‘ja’ en zo konden we aan de slag!

Trainer Petra Doornbos en commissielid Sylvie Zuidam hebben de organisatie opgepakt en omliggende verenigingen benaderd. Flevo uit Nijkerk, De Houtrib uit Lelystad en ZPC Nunspeet bevestigden hun deelname. Door goed overleg kunnen Triton (Putten) en Zignea (Emmeloord) een combinatieteam vormen. En uiteraard doet De Woelwaters ook mee.

Minipolo

Waterpolo voor de jongsten (6 t/m 10 jaar) is bijna hetzelfde als volwassenenwaterpolo, alleen zijn alle regels wat aangepast voor de jongere spelers: Het veld is kleiner, de bal is kleiner en de spelregels zijn gemakkelijker. Zo kunnen kinderen op een leuke manier waterpolo leren spelen.

Tijdens een minipolotoernooi kunnen kinderen die nog niet in de competitie spelen, toch wedstrijdervaring opdoen. Om plezier in het spel te behouden is het belangrijk om, naast het vele trainen, ook wedstrijden te spelen tegen leeftijdsgenoten. Het HR Keuken Totaal Minipolotoernooi is zo bezien een mooie kans.

Alle minipoloërs van De Woelwaters hebben een uitnodiging gehad om mee te doen. En we hopen natuurlijk op een goed gevulde tribune! *

* Spelers van O13 en O15 die graag willen, kunnen voor een keer tegelijk trainen met de dames van 20.00-20.45 uur.

Speelschema

Speelschema HR Keuken Totaal Minipolotoernooi Harderwijk
Klik op de afbeelding voor een groter formaat